Padi Pulahdus Keskikohta Dive Academy Gran Canaria Padi Elämäntapa BSAC Pulahdus Keskikohta Dive Academy Gran Canaria Padi Elämäntapa
Follow diveacademy on Twitter
Menu:

Web-kamera:

PADI E-learning Padi 5 Star Instructor Development CenterPadi Project AwareGobierno de Canarias
Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!

Tervetuloa Dive Academy Gran Canarian websivuille

Dive Academy Gran Canaria Arguineguin Dive Academy on viiden tähden PADI IDC sukelluskeskus ja PADI Gold Palm lomakeskus. Olemme myös Euroopan Eteläisin Scuba sukelluskeskus. Sijaitsemme Gran Canarian etelarannikolla kahden rantasukelluskohteen välissä,vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Dive Academyn kouluttajat ja henkilöstö palvelevat sinua usealla kielellä. Jokainen on tervetullut Dive Academyyn, tavoitteenamme on kaikkien vieraiden viihtyvyys, turvallisuus ja ennen kaikkea hauskanpito!!


The private swimming pool Dive Academy Gran Canaria Dive Academy Gran Canaria on saaren ainoa sukelluskeskus jolla on oma, yksityinen koulutus-allas! Uima-allas on täydellinen paikka oppia sukellusta tai harjoitella opittuja taitoja. Olet sitten pätevä sukeltaja tai aloittelija, uima-altaassa saat rauhassa ajan kanssa hioa taitojasi. Nuorien sukeltajien (lapset 8-10 v.) Bubblemaker kurssi suoritetaan aina altaassamme. Uima-allas on aina turvallisin paikka aloittaa sukellus seikkailut, oli sitten kyseessa aloittajan Bubblemaker kurssi tai vaativa sukelluskouluttaja kurssi!!


The Minibus of Dive Academy Gran Canaria Dive Academy Gran Canarialla on käytössään uusi mukava pikkubussi. Teemme tällä bussilla kaikki Gran Canarian rantasukellusretket, lisäksi pikkubussilla voimme hakea sinut hotellilta sukellusretkille ja koulutukseen. Jos tarvitset kuljetuksen Dive Academysta varaamallasi sukellusretkelle, haemme sinut hotelliltasi ja viemme takaisin onnistuneen sukelluspäivän päätyttyä. Tämä pikkubussipalvelu on täysin ilmainen.


The Diving Rib of Dive Academy Gran Canaria Dive Academy Gran Canarialla on käytössään myös oma vene, 7,5 metriä pitkä RIB Mercury Optimax 250XL perämoottorilla. Tällä veneellä teemme kaikki saaren eteläisen alueen sukellusretket joita ei voida aloittaa suoraan rannalta. Veneessä on tilat 12 sukeltajalle varusteineen. Vene on varusteltu turvavarusteilla, ensiaputarvikkeilla ja lisähappijärjestelmällä sekä VHF radiolla ja testatulla turvallisuussuunnitelmalla.


Wreck diving Gran Canaria Teemme päivittäin vene- ja rantasukellusretkiä sukelluskortin omaaville sukeltajille. Viemme sinut saaren parhaisiin sukelluskohteisiin: hylyille ja koralliriutoille. Olemme Gran Canarian ainoa sukelluskeskus, joka sukeltaa koko saaren alueella: Sardinia del Nortessa, Las Palmasin hylyillä, El Cabron Merisuojelualueella (Marine Reserve) Arinagassa ja lisäksi venesukelluksia saaren eteläisellä alueella. Gran Canarialla on paljon vedenalaista elämää kuten rauskuja, merienkeleitä (hailaiji), kilpikonnia, muraaneja, mustekaloja, Seepioita, trumpettikaloja ja tuhansia riuttakaloja. Tutustuthan kuvagalleriamme ja katso mitä kaikkea voi nähdä Gran Canarian vedenalaisessa maailmassa.


Dive Academy Gran Canaria Arguineguin Canary Islands Dive Academy Gran Canaria tarjoaa elämyksiä koko perheelle, olitpa sitten aloitteleva tai kokenut sukeltaja. Haluavatko lapsesi opetella sukeltamaan vai haluatko kenties itse tehdä muutaman mukavan sukelluksen sukellusparin kanssa? Meillä on jotain tarjottavaa koko perheelle! Allaasalueemme on varustettu aurinkotuoleilla sukeltajille, perheenjäsenille ja ystäville jotka eivät halua sukeltaa, jotta jokainen voi rentoutua ja nauttia lämpimästä Gran Canarian auringosta!


Excursions Gran Canaria Canary Islands Dive Academy Gran Canaria voi myös järjestää teille muita retkiä ja aktiviteetteja kuten delfiini- ja valasretkiä, kalastusta, sky divingia, veneretkiä, purjeliitoa, surffausta, hiekkasurffausta, ranta-autoilua, mönkijäretkiä, karppien kalastusta, kamelisafareita, ratsastusta, jeeppi Safareita ja paljon muuta hauskaa...


English Español Nederlands Deutsch Norsk Svenska Dansk Suomi

Bubblemaker fun in our pool.