Padi Dykkesenter Dive Academy Gran Canaria Padi Dykkekurs BSAC Dykkesenter Dive Academy Gran Canaria Padi Dykkekurs
Follow diveacademy on Twitter
Menu:

Live webkamera:
Scuba dykke webcam basseng cam Gran Canaria
PADI E-learning Padi 5 Star Instructor Development CenterPadi Project AwareGobierno de Canarias
Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!

Velkommen til Dive Academy Gran Canaria

Dive Academy Gran Canaria Arguineguin Dive Academy er et Padi 5 star IDC Center og Gold Palm Resort Det er også Europas sørligste dykkesenter. Vi ligger på sørsiden av Gran Canaria helt nede ved sjøen, mellom to bukter som begge er en kort spasertur fra senteret. Dive Academy har flerspråklige instruktører og ansatte. Vi ønsker alle velkommen til Dive Academy, målet vårt er at alle gjestene skal ha et hyggelig opphold, være trygge, og viktigst av alt ha det GØY!!


Private svømmebasseng Dive Academy Gran Canaria Dive Academy Gran Canaria er det eneste dykkesenteret på øya med sitt eget, private svømmebasseng! Dette bassenget er det perfekte stedet for alle dykkere til å lære eller øve på ferdigheter. Kvalifisert dykker eller nybegynner, i bassenget kan du bruke så lang tid du ønsker for å lære tillitsbyggende ferdigheter. For våre aller yngste dykkere (barn fra 8 til 10) har vi Bubblemaker kurs i bassenget. Fra Bubblemaker kurs til instruktør kurs er bassenget det perfekte stedet for dine dykkereventyr.


Minibussen Dive Academy Gran Canaria Dive Academy Gran Canaria har en komfortabel minibuss. Denne minibussen brukes til å reise til de forskjellige stedene på øya der man kan gjøre dykk fra land. Minibussen brukes også til vår gratis henteservice. Hvis du bestiller en dykketur fra Dive Academy og trenger transport fordi du bor på et hotell i en annen by... ikke noe problem. Vi kommer til hotellet, plukker deg opp og kjører deg tilbake etter dykketuren. Denne servicen er gratis.


Båt med Mercury Optimax 250xl påhengsmotor Dive Academy Gran Canaria har også egen båt, en 7,5 meter lang båt med Mercury Optimax 250XL påhengsmotor. Med denne båten fraktes du rundt til alle dykkestedene rundt øya som ikke kan nås fra land. Båten er fullt utstyrt for nødstilfeller, inkludert førstehjelpsutstyr, oksygensystemer, radio og nødprosedyrer.


Vrakdykk Gran Canaria Vi har daglige turer med båt eller fra land for allerede kvalifiserte dykkere. Vi tar deg med til de beste dykkestedene som øya har å by, inkludert vrak og rev. Vi er det eneste dykkesenteret som dykker overalt på Gran Canaria, inkludert Sardina del Norte, Las Palmas-vrakene, det marine reservatet El Cabron i Arinaga og båtdykkene i sør. Det er mye undervannsliv rundt hele øya, inkludert rokker, havengler, skilpadder, murener, åttearmet og tiarmet blekksprut, trompetfisker, avtrekkerfisk og mange tusen revfisker. Hvorfor ikke ta en tur innom fotogalleriet vårt, og se på det du kan se mens du er her på Gran Canaria.


Dive Academy Gran Canaria Arguineguin Canary Islands Dive Academy Gran Canaria har noe å tilby hele familien! Om du ønsker å begynne med dykking eller allerede er en kvalifisert dykker. Om du ønsker at barna dine skal lære å dykke, eller bare ta noen dykk selv - vi har noe å tilby hele familien! Det er til og med komfortable solsenger ved svømmebassenget, slik at man kan slappe av og nyte den varme solen på Gran Canaria.


Utflukter Gran Canaria Dive Academy Gran Canaria kan også arrangere andre utflukter for deg, inkludert delfin- og hvalsafari, fisketurer, fallskjermhopping, båtturer, parasailing, surfing, sandsurfing, buggyturer, turer med firhjuling, karpefiske, kamelriding, hesteriding, Jeep-safarier og mye mer...


English Español Nederlands Deutsch Norsk Svenska Dansk Suomi

Bubblemaker fun in our pool.