Padi Pulahdus Keskikohta Dive Academy Gran Canaria Padi Elämäntapa BSAC Pulahdus Keskikohta Dive Academy Gran Canaria Padi Elämäntapa
Follow diveacademy on Twitter
Menu:

Web-kamera:

PADI E-learning Padi 5 Star Instructor Development CenterPadi Project AwareGobierno de Canarias
Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!

Kokeneille sukeltajille

Wreck Diving for Experienced Divers at Dive Academy Gran Canaria Dive Academy Gran Canaria Dive Academy Gran Canaria on täyden palvelun sukelluskeskus myos kokeneille sukeltajille! Meille kokeneet sukeltajat ovat yhtä tärkeitä kuin sukellusoppilaatkin.


Voimme tarjota sinulle erilaisia sukelluspaketteja, joten voit sukeltaa kanssamme usean päivän ajan tai voit varata vain yhden sukelluspäivän sisältäen yhden tai kaksi sukellusta.


Wreck Diving for Experienced Divers at Dive Academy Gran Canaria Mikä vain sinulle kulloinkin sopii! Viemme sinut Gran Canarian kauneimpiin sukelluskohteisiin! Veneellä tai pikkubussilla. Saarella on useita hylkyjä, koralliriuttoja ja paljon vedenalaista elämää.


Diving for Experienced Divers at Dive Academy Gran Canaria Riippumatta siitä minkä sukelluksen teetkin ja kuinka monta sukellusta valitsetkin, takaamme, että sinulla ei tule olemaan tylsää!


Tulet huomaamaan, että jokainen tekemäsi sukellus on ainutlaatuinen seikkailu!English Español Nederlands Deutsch Norsk Svenska Dansk Suomi

Bubblemaker fun in our pool.