Padi dykkercenter dykkerskole Dive Academy Gran Canaria Dykning Padi Kurser BSAC dykkercenter dykkerskole Dive Academy Gran Canaria Dykning Kurser
Follow diveacademy on Twitter
Menu:

Direkte webcam:
Direkte Webcam dykkercenter Gran Canaria
PADI E-læring Padi 5 Star Instructor Development CenterPadi Project AwareGobierno de Canarias
Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!

Vores dykkersteder på Gran Canaria

Arguineguin Reef, vores lokale rev (dyk fra båd)

Revet ligger lige foran vores Scuba dykkercenter, kun en kort sejltur ude. Revet starter på en dybde af 12 meter og fortsætter ned til 16 meter. Du vil altid finde stimer af barracudaer, revfisk og blæksprutter.

Amadores (dyk fra kyst)

Amadores Beach er en menneskeskabt hvid sandstrand, som alt sammen er blevet importeret fra Sahara, hvilket får det til at se vidunderligt ud. For at forhindre at sandet bliver skyllet ud i havet, er en dæmning blevet bygget under vandet som går over hele bugten og indenfor denne dæmning er der et varieret liv af havdyr. Maksimumsdybden er 15 meter og du finder 8-armede og 10-armede blæksprutter, revfisk, barracudaer og også rokker i den sandede bund indenfor dæmningen.

ArtificIal Reef (dyk fra båd)

Artificial Reef er et menneskeskabt rev som er konstrueret af Las Palmas Universitet. Det er bygget op af et stort antal af forskelligt formede betonblokke som er blevet lagt på havbunden. Maksimumdybden er 23 meter, og selv om dette er et menneskeskabt rev er der stort antal havdyr der lever på det, herunder moræner mellem betonblokkene, masser af revfisk og alle slags rokker. Især i vintermånederne er det det bedste sted at finde englehajer begravet i sandet.

The Blue Bird (dyk fra båd)

Dette er en færge som er blevet sænket I området tæt på Mogán. Hun ligger i flere stykker på en dybde på 47 meter på sandbunden. Da der ikke er nogen rev i nærheden, samler alt undervandslivet i området sig omkring dette vrag i dette ellers sandede område. The Blue Bird er kun 30 meter langt, men på grund af dybden er dette aldrig et problem. Der er altid store stimer af Roncadores, barracudaer, rokker, Amber Jacks, englehajer og stedet er et must for den erfarne dykker.

Bemærk venligst: Kun erfarne dykkere (minimum ”advanced” med 150 dyk) må deltage i dette dyk. Logbøger vil blive kontrolleret før tilladelse til at deltage i dykket bliver givet.

Caleta (dyk fra kyst)

Dette er et dyk for Scuba dykkere som kan lide djævlerokker (Manta Mobula). Det er meget svært at komme ind og ud af vandet, men når du først er kommet ud i vandet, er det meget nemt. I månederne september og frem til november, kan du sidde på sandbunden og kigge på at stimer af djævlerokker flyver over dit hoved. Hvis du sidder helt stille og ikke laver nogen pludselige bevægelser, vil de komme meget tæt på dykkerne.

Der er også et godt rev/hule dyk her, som er et must for alle der fotograferer. Med store stimer af revfisk og mulige observationer af Greater Amber Jacks.

El Goro (dyk fra kyst)

Dette er et virkelig smukt område. Et sted hvor du stadig kan se alle lagene af lava, fra da vulkanen var aktiv og lavastrømmene løb ud i vandet. Med huler og grotter over det hele er der altid rokker at finde. Et meget let dyk for hele familien med en masse at se.

El Pajar Wreck (dyk fra båd)

Dette er vraget af en russisk flyvebåde der sank i 2003. Hun står ret op og ned på en dybde af 18 meter og er 30 meter langt. Man kan penetrere vraget fra flere vinkler, inklusive gennem nogle store panoramavinduer. Interiøret er stadig intakt, og du kan se sæderne, toiletfaciliteterne, broen og maskinrummet. Du vil med stor sikkerhed se store stimer af fisk og en masse pigrokker under skibets skrog.

Mogán Wrecks (dyk fra båd)

Der er blevet sænket to vrag ved Mogán, de blev begge sænket til fordel for undervandsbådsturen som afgår fra Mogán havn (Puerto de Mogán). Det gamle vrag er nu ved at være opløst, men det nye vrag er en stor fiskerbåd og de befinder sig begge på 19 meters dybde. De er dækket med undervandsliv, da undervandsbådsturen fodrer fiskene over vragene for at tiltrække dem til fordel for turisterne. Undervandslivet byder på alt muligt i stort antal og vi prøver at tilpasse dykket så vi er der samtidigt som undervandsbåden. Hvor blæret er det!!

Mogán Caves (dyk fra båd)

Der er to huler som i virkeligheden er en, har en maksimumsdybde på 21 meter, men de to åbninger er på 15 meter. Der er masser af undervandsliv som gemmer sig i mørket.

Pasito Blanco (dyk fra båd)

Pasito Blanco revet starter på 16 meters dybde og skråner ned til 23 meter. Der er altid store stimer af Yelllow Gunter’s , revfisk, pigrokker, moræner over barracudaer som cirkler over dit hoved. Rokker findes også ofte når du Scuba dykker på dette rev.

Las Palmas Wrecks (dyk fra båd)

Las Palmas er den næststørste havn i Europa og har skibsvragene til at bevise det. Utallige skibe er sunket eller er blevet sænket uden for havnen over de sidste par hundrede år. Disse vrag er for de mere erfarne dykkere, da maksimumdybden er 40 meter og vores guider kan fortælle dig om skibenes historie og guide dig sikkert omkring dem. Vragene inkluderer Calais og Arona, som begge er store fragtskibe.

Las Palmas, The Cathedral (dyk fra båd)

Dette er også et dyk for den mere erfarne scuba dykker, da maksimumsdybden er 42 meter. Der er et antal store hvælvinger som støder sammen i midten og dermed former en katedral men solstråler som skinner gennem alle hvælvingerne. I sandhed et fantastisk syn!! Der også en hel del huler der snor sig mellem hvælvingerne som giver dig masser af muligheder for at opdage nye ting.

Sardina del Norte (dyk fra kyst)

Dette er en af de bedst gemte hemmeligheder på Gran Canaria. Maksimumsdybden er 18 meter. Det var engang en travl fiskerihavn, men nu da fiskerne anvender en anden havn, fungerer havnen som et sikker base for alt livet i havet, fra sommerfuglerokker, englehajer, elektriske rokker, barracudaer og kæmpe stimer af revfisk. Da det også er det tætteste man kommer Tenerife på Gran Canaria, er der altid store pelagiske arter som passerer igennem passagen imellem de to øer.

El Cabron Marine Reserve (dyk fra kyst)

El Cabron er et af kun tre marinereservater ved de Kanariske Øer. Det blev klassificeret som et område af speciel videnskabelig interesse den Europæiske Union den 28. december 2001. Det er ikke tilladt at sejle eller at fiske i eller under bølgerne i området. Vandet er krystalklart med golfstrømtemperaturer som betyder at livet i havet er meget rigt.

Nogle af de dyk du kan opleve i reservatet er (alle er dyk fra kysten):

The Aquarium

Dykket starter i bugten i Arinaga og er maksimalt 15 meter dybt (ideelt for dem med mindre erfaring eller som dagens andet dyk). På grund af det store antal af Atlantiske og BlueFin damsel Fish, Papegøjefisk, Wrasse, Lizard Fish og blæksprutter som svømmer omkring dig hele tiden, siges det at det er ligesom at svømme i et akvarium. Der er også masser af Razor Fish, unge barracudaer, trompetfisk, pigrokker, blæksprutter og mange flere.

The Arch

Dette er et af de bedste dyk i reservatet, men kan kun gennemføres hvis betingelserne er gode. Dykket starter ved 3 meters dybde og falder så ned til en maksimumsdybde på 25 meter. Mens du svømmer gennem en dal i revet ned til buen, kan du kigge og gennem et hul i taget hvor du ofte vil se trompetfisk svømme rundt i solskinnet. Herefter vil du fortsætte til Roncadores hvor du vil finde store stimer af Bastard Grunts, Bream, barracudaer og den venligtsindede Sea Bream.

Hole in the Wall

Det her er et fedt dyk som starter med rev på venstre side som dukker op fra den sandede bund med cirka 2 meter. Maksimumsdybden er 24 meter. Så er der et hul i væggen som du kan svømme igennem og som tager dig til den anden side af hovedrevet. Dette hul er som en magisk dør, som så snart du er svømmet igennem det, vil overraske dig med det store antal fisk over dit hoved. Så tager vi ind i en hule som har en skorsten op igennem hovedrevet, som tillader naturligt lys at fylde hulen. Her findes der altid store rokker, som har ladet hulen blive deres hjem.

Roncadores

Dette er et langt dyk til den anden side af hovedrevet. Maksimumsdybden er 24 meter og du bliver nød til at have godt med luft for at kunne klare turen frem og tilbage. Når du lader dig falde ned på den sandede bund, vil du blive fuldstændigt omringet af en kæmpe stime af fisk, inklusive Roncadores, barracudaer, Bream og mange andre. Der er også og en masse moræner som lever i dette område.

The Gorgonians

Dette er et dybt og langt dyk for den erfarne dykker. Det er en rutsjebanebakke fald ned til 30 meter hvor der er Gorgonians på op til 2 meter i bredden. Også almindelige i dette område er elektriske rokker som vil få håret på dit hoved til at stritte. Andet undervandsliv inkluderer Gilt Head Bream og i vintermånederne, englehajer.

Ovenstående er blot nogle få af de fantastiske dyk som El Cabron kan tilbyde.

For Scuba dykkere på alle niveauer er der dyk for alle og enhver. Hvis du ønsker at foretage et specifikt dyk, så spørg blot og vi vil gøre alt hvad der er i vores magt for at give dig det dyk du ønsker!!English Español Nederlands Deutsch Norsk Svenska Dansk Suomi

Bubblemaker fun in our pool.